Nascholing van nu, verandering van morgen!

Vechtdal Academy

Over Vechtdal Academy

Vechtdal Academy is een veterinair nascholingscentrum dat opleidingen, cursussen en trainingen verzorgt voor dierenartsen en dierenartsassistenten. Deze nascholingen zijn op vaktechnisch, alsook op management- en communicatiegebied.

Vechtdal Academy onderscheidt zich door nascholingen op maat te bieden. Dit betekent in de praktijk dat we nauw contact met de dierenartspraktijken onderhouden, door onder andere de praktijken te bezoeken en op beurzen te staan. Zo inventariseren we waar behoefte aan is. 

Denk aan cursussen in:

  • Voeding;
  • Echografie hond voor paraveterinairen;
  • Anesthesie voor paarden, gezelschapsdieren, etc.

Ons motto is: Nascholing van nu, verandering van morgen! In de praktijk blijkt dit echt zo te werken. De opgedane kennis is direct toepasbaar op de werkvloer.

De locatie van Vechtdal Academy is gelegen in Hardenberg (Overijssel) in een mooie groene omgeving.

Over mijzelf:
Mijn naam is Anneke Kollen-Wierda. Voorheen was ik werkzaam in het basis- en speciaal onderwijs. Lesgeven en kennis delen vind ik namelijk heel belangrijk. Nu ga ik een nieuwe en bijzondere uitdaging aan door hier in Hardenberg een veterinair nascholingscentrum op te zetten en verder uit te bouwen. Mijn ervaring en vaardigheden komen hierbij goed van pas.

DSC_0234_1.JPG